Има неща, които не можем да променим в мъжа

Отношението към майка му – всеки опит да го убедите, че неговата майка е жена като всички останали, е обречен на неуспех. Не съществува жена, която да се конкурира с мама и приемете това. Това, естествено, съвсем не означава, че той ви обича по-малко, няма нищо подобно. Но мама винаги ще готви мусаката по-добре от вас и нейните баници ще са по-вкусни. По този въпрос мъжът ви е категоричен, дори да сте спечелили кулинарно състезание.

Навикът да не сваля седалката на тоалетната чиния – британски учени изчислиха, че това е най-честият повод за скандал в една връзка, при това не само на Острова, а и в световен мащаб. Причината е във вкоренения навик на мъжа да оставя седалката вдигната, докато жените искат точно обратното – да бъде спусната.

Липсата на навика да казва „обичам те“ –  повечето мъже не го казват или поне не толкова често, колкото на жените им се иска. Това твърдят американски учени и отново става дума за нещо, което е вродено. Мъжете са устроени по- различно –  предпочитат да покажат с поведението си колко ви обичат, а не с думи.

Заглежда сексапилните жени по улицата –  забелязва ги, обръща се след тях. Така са устроени мъжете и промяната е мисия невъзможна. Но това не означава, че партньорът ви би изневерил с някоя от тези жени, ако се появи възможност. Мъжете са просто естети, които се възхищават на красивото. А вие също попадате в графа красиво, щом любимият е избрал да бъде с вас.

Отношението към модата – той ще продължи да носи любимата си блуза, дори тя да е пред разпадане и ще продължи да комбинира цветовете по начин, който на него му допада, а вас ви ужасява. Разбира се, има и изключения, но повечето мъже избират какво да обличат заради удобството, а не защото е последен моден писък.

Въпреки вашето старание, сякаш не ви забелязва –  признайте си, че поне веднъж ви е идвало да наругаете  партньора си, след като сте прекалили часове наред, за да се превърнете в съблазнителна красавица и то само за него. Уви, мъжете няма да обърнат внимание нито на новата ви рокля, нито на перфектната прическа или изкусителния грим. Вижте, ако се появите пред него в секси черно бельо, това със сигурност ще бъде забелязано. И още как!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам