Признаци на любовна магия

 

В живота често има хора, които по една или друга причина завиждат на нашето щастие и не биха се поколебали да ни отнемат нещо ценно, дори да става дума за човек.

Ако с вашата половинка се случва нещо странно напоследък или отношенията ви са се влошили без видима причина, това може да е знак, че е направена любовна магия, която има силна енергийна и негативна намеса. Всяка магия направена против волята на човека, за когото е предназначена, се води черна и последствията от нея могат да бъдат фатални. Ето и признаците:

 1. Човек не се интересува от други членове на противоположния пол. Той смята, че не може да живее без любовта на обекта, но тези чувства не носят щастие и удовлетворение. След сексуален контакт с партньора, вместо радост и прилив на сили, човекът се чувства виновен и претоварен.
 2. Летаргия, липса на воля, индивидът придобива „стъклен“ вид.
 3. Проблеми в работата. Жертвата губи интерес към всичко, което не касае предмета на неговата „внезапна любов.“ Наблюдава се емоциoнална зависимост, граничеща с мания.
 4. Депресия, безнадеждност, компресиране на сърцето, често сърцебиене.
 5. Загуба на самоуважение. Страхът от загуба на „любимия“ („любимата“). Възможни унижение пред нея или него. Неадекватни и нелогични действия .Омагьосаният сякаш бива хипнотизиран и може да стигне до крайности.
 6. Лесно внушаемост.
 7. Чувство за необходимостта постоянно да бъде заедно по едно и също време с обекта на „любовта“ си. Може да стигне до следене, преследване и телефонен тормоз.
 8. Сантименталност, плачливост,  самосъжаление.
 9. Умора, безсъние, лоши сънища и кошмари.
 10. Пълно безразличие към съпруга (съпругата)/ приятеля (приятелката).
 11. Серия от негативни събития, преследва жертвата.
 12. Появата на сол, маково семе или земя в джоба и обувките на жертвата.
 13. На вратата на апартамент или къща да има разпръснати земя, разлята вода, разтопени свещи, ръждясали игли или нокти.
 14. Понякога жертвата на заклинанието има желание да се самоубие в името на своята „любов“

15.Внезапно полудяване и нужда от медикаменти и психиатрична помощ.

Разбира се, някои от тези признаци могат да се дължат на депресивни състояния, които не са забелязани навреме или проблемите в семейството да имат друг корен, ето защо, за да сте напълно убедени,че вашият партньор е жертва на любовна магия, добре е да се консултирате с опитен окултист.

 

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам