Мъжете, които не са подходящи за сериозна връзка

 

 

Срещнали сте някой мил, чаровен, забавен и привидно перфектен мъж, с който излизате от скоро и усещате,че сериозно сте хлътнали? Мечтаете тайно именно с него да се получат нещата и да имате връзка, която би могла да продължи дълго, а защо не и да прерасне в нещо повече? Въпреки еуфорията ви и пеперудите в стомаха, не бързайте с грандиозните планове.

Има няколко типа  мъже, които определено не са подходящи за сериозна връзка дори да си пасвате физически, духовно и емоционално. Вижте и кои са те:

Вечния тийн

Някои мъже просто не могат да пораснат. Те ще ви се обяснят в любов със серенада, ще ви водят на луди и щури купони, ще превръщат и обикновения разговор в романтично признание или дъжд от комплименти…

Но като изключим всички тези симпатични и сантиментални постъпки, през останалата част от времето той ще се държи сякаш или още учи в гимназията или наскоро я завършил. Ще забележите,че никога не  мисли за утрешния ден и е от онези хора, за които плановете са нещо досадно. Вечният тийненджър няма да говори с вас за бъдещето, нито ще иска да направи по-сериозна крачка като това да заживеете заедно след време. Ще обича да се шегува, за да се измъква от темите, които не го устройват и дори в началото да ви се струва, че с него може да сте вечно млади и безгрижни, но не си мислите,че това има само положителна страна.

Влюбеният в компютъра си

Такъв типаж може да е запален геймър или просто да не може без интернет. В случай,че професията му изисква да е постоянно на компютъра , това не винаги го прави обсебен от него, тъй като със сигурност когато не е на работа ще има желание да разнообрази ежедневието си и да прекрарва повече време с вас. И все пак…ако още в началото на вашите срещи забележите,че най-разискваните му теми са компютърни игри, социални мрежи, софтуер, хардуер, компютърни вируси и тн., трябва да сте наясно с възможността да бъдете често на заден план.

Влюбеният в компютъра си мъж може и да ви обича искрено и дори да заживеете заедно, но почти 80 процента от живота и мислите му ще бъдат във виртуалния свят, просто защото там се чувства по-добре. Ако вие не сте същия типаж като него, такава връзка би могла да бъде доста неудовлетворяваща и да се чувствате постоянно пренебрегнати заради една машина. Варианта да започнете да четете статии за програмиране заради него или да играете WOW (макар,че никак  не ви се иска) може да изглежда като компромис, но всъщност само ще си изгубите времето.

Момчето с многото приятелки

Факт е,че съществува приятелство между мъж и жена и няма нищо лошо в това мъжете и жените да излизат по приятелски, да си споделят разни неща и да прекарват време заедно. Когато обаче един мъж е обвързан, дори да има женски приятелства, той трябва да е наясно,че приоритет са отношенията му с половинката. Ако и двамата си имат доверие, няма нищо лошо да излизат сами с приятели от другия пол понякога, но не и това да става ежедневен навик. На на нито една жена не би и било приятно, партньора и постоянно да си пише с 5,6 или повече жени приятелки и да се вижда с тях тогава, когато е редно да отделя време за нея.

Има граници, които не бива да се прекрачват, защото въпреки засвидетелстваната вярност на такъв мъж към вас, в един момент може да се стигне до прекалено сближаване  с някоя приятелка и нещата да завършат доста зле. Освен това, не бива да забравяме,че съществуват и такива момичета, които няма да се поколебаят да застанат между вас и половинката ви, дори от чист каприз или грешното убеждение, че забраненият плод е най-сладък.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам