Няколко желани качества на мъжете, които могат да ни вбесят

Ако една жена се оплаква, че всичко в нейния партньор я дразни – как се храни, как спи, дори как киха, всичко е ясно- разлюбила го е. Но защо се случва доста читав мъж да започне да дразни една жена от третата среща? Нека да видим как нещата, които правят един мъж съвършен, се превръщат в несъвършенства.

Спретнат педант – кокетен, с изгладен панталон, искрящо бяла риза и чисти обувки – това направо е мечта, не е мъж. Но започвате да го прегръщате, а той в този момент си пооправя яката и маншетите, защото вие със своите докосвания сте изкривили силуета на дрехата му. Червилото за него е истински кошмар- в главата му изникват ярки и неизтриваеми петна. В банята му кърпите са наредени като войници, а посудата в кухнята е разпределена по цветове и размери. Страшничко звучи, нали? И най-търпеливата жена би издържала за кратко, но накрая ще се отдръпне.

Мълчаливи – истинският мъж обикновено не е многословен. Идеалният партньор защитава и обгрижва жената без излишни думи и емоции. Той просто тихо и уверено си върши работата. Но именно в това се крие един проблем – с този човек няма как да се скарате, дори и нещо да ви изнерви. Кажете, за какво и е на една жена безгласен манекен? Някои психолози съветват хубавичко да си се навикате насаме, за да намалите напрежението. Но колко по-хубаво е понякога човек да получи ответна реакция и да си пошуми заедно любимия…

Точен – има един такъв стереотип, че жените, едва ли не, трябва да закъсняват за среща. Някои екстравагантни дами дори няма нужда да бъдат съветвани в това отношение, защото преди среща все не им достига времето да си нагиздят – те пристигат запъхтени, а мъжът отдавна вече чака. Втора среща – жената идва по-рано, а мъжът пак вече я чака. Трета среща, четвърта, е, какво случва? Чувството за вина започва да я гризе отвътре и на жената и се приисква поне веднъж да закъснее той. С две думи – с такъв мъж няма как да се отпуснете и няма как да дадете воля на своето безразсъдство.

Работохолик – всяка жена харесва стабилността и сигурността за утрешния ден. В плановете на никоя жена не присъства живот с лентяй. Мъжът трябва да е състоятелен, а това означава, че трябва и много да работи. Резултатът обаче е, че той не може да ви отдели време, защото все е зает. И вие започвате да се измъчвате със съмнения, догадки и предположения – обича ли ви, не ви ли обича, нужна ли сте му, не сте ли… Нито една жена не може да се примири с това, че партньорът и няма никакво време за нея.

Без вредни навици – той води здравословен начин на живот, денят му се движи по точен режим и не загаря по разни кръчми с приятели. Трябва да се постараете да подхождате на този на мъж – да забравите за питиетата с приятелки по барове, за купони до никое време, за капризи за прекарване на времето по-атрактивно. Колко трябва, за да свикнете с това? В кръга на шегата, но и с нотки сериозност – ще ви е трудно, няколко десетки години, после ще свикнете.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам