Едно лято на къмпинг Градина

къмпинг Градина

Това е със сигурност най-популярният къмпинг на нашето черноморие, което се намира толкова близо до Созопол, че спокойно може да мине за негов квартал. Началото му се отнася някъде назад в социалистическите години и за добро или зло, това все още се забелязва.

Поддържането му обаче някак не е на преден план и това рисува една картина, която създава усещането за изоставеност. Къмпингът е посещаван предимно от млади хора, които са дошли тук за преживяването, а не да се наслаждават на лукс и удобства. Благодарение на това занемаряване, пейзажът има леко абстрактно звучене.

Преживяване, което никога няма да забравите и ще разказвате на децата си с гордост, е да дойдете на почивка тук с кемпер или каравана. Дни, които не могат да се сравнят с никоя друга почивка. Голямата плажна ивица осигурява пространство, където не се налага посетителите да са един върху друг, а личното пространство е гарантирано. Мястото е напълно лишено от шум, натоварваща музика, барове или дискотеки, което е приятно, защото вие сами създавате партито, което на вас ви харесва.

Бунгалата се леко в стил Стивън Кинг. Усещането се допълва от отшелничеството на тази местност. Друг вариант да носите със себе си палатка, ако сте привърженици на този вид къмпингуване.

Пясъкът, слънцето, емоциите, красивите забавляващи се млади хора развихрят горещите страсти и градусът на настроението се покачва до критичната си точка. Нощната гледка е неповторима, а в далечината се виждат многобройните светлини от близко разположения град.

Ако успеете да станете навреме за сутрешния изгрев, за нищо на света не го пропускайте, защото ще ви зареди за месеци напред. Това е и времето, в което се долавя най-голямата доза оптимизъм.

Градината е идеалното място, на което да се отпуснете от тежкото ежедневие, а хора с предразсъдъци и лошо настроение по неписан закон тук не пребивават.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам