Жена мечта

Жена мечта Всяка жена иска да се харесва на мъжете, да ги привлича, да бъде желана, обожавана – жена мечта! Как бихме могли да постигнем това:

Мъжът, с който искаш да бъдеш, трябва да го накараш да се почувства специален. Подхранвай егото му. Накарай го да се поизмъчи, за да те спечели. Покажи му, че го харесваш, но не прекалявай – флиртувай, но не го допускай прекалено близо до себе си. Бъди слаба, искай помощ, но не прекалявай с несигурността си, не разказвай за предишните си връзки.

Бъди дейна и амбициозна, но не го карай да изпитва чувство за малоценност. Няма мъж, който  да иска да го подценяват.

Бъди страстна във всичко, което правиш, но и за нещата, които са важни за теб, разбира се никога не го пренебрегвай заради тях. Оставяй го да сподели своите интереси и цели, а не го обсебвай с твоите.

Трябва да знаеш как да му приготвиш вкусна вечеря, но да не бъдеш скучна и досадна домакиня.

Похапвай си, но имай мярка и знай какво е полезно и здравословно за тялото ти. Няма мъж, който харесва жена в постоянна диета.

Изказвай мнението си, но знай какво и кога е уместно да кажеш. Предизвиквай го  интелектуално, но не го карай да мисли прекомерно.

Не прави пред него дългосрочни планове. Живей за момента, бъди спонтанна и безгрижна.

Бъди естествена. Подчертавай красивите си страни  с малко грим, но не си слагай маска.

Интересувай се от него, но не  го подлагай на разпит. Отстоявай мнението си. Знай какво искаш и чувстваш, но бъди винаги способна да се променяш. Бъди предизвикателна, но се обличай и дръж като дама.

Бъди пряма, но запази малко тайнственост. Бъди самоуверена.  Имай търпение.

Не говори  с него за типични женски неща ( килограми, целулит, стрии…грим, екстеншъни), нещата които споделяш с приятелките си.

Бъди дама, която изглежда супер в официална рокля, но се чувства добре и удобно и в широки панталони и тишърка. Бъди от класа, но не се страхувай да си поизцапаш  ръцете.

Бъди жена,  която харесваш, обичаш и с, която се гордееш.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам