Докато Софи Маринова откача от ревност заради Гринго, синът ѝ Лоренцо пропада

Софи Маринова

Лоренцо - синът на Софи МариноваДрамите около гласовитата ромска перла никога не са имали конкуренция. То не бяха бащи, синове, братовчеди, лелинчовци и прочие. Сега сериалът продължава разтърсващо, заради 30-годишният Тодор, по прякор – Гринго, който от известно време е новата любов на Софи Маринова.

Тя дотолкова се е вкопчила в младото си гадже, че тотално е изпуснала юздите на 14-годишния си син, който ежедневно залива фейсбук профила си с клипчета и снимки как пуши наргиле и се забавлява в съмнителни компании. Въпреки всеизвестното ранно съзряване на децата, момчето май доста се е надскочило, защото подобна слава, каквато в момента си създава, е недопустима за едно дете на 14 години, независимо от етноса му.

Софи и ГрингоСофи Маринова обаче дотолкова е заслепена от своята любов и от лудата ревност, която я тресе, че явно синът ѝ е последната грижа на този етап. Въпросният Гринго наскоро отнесе луд скандал от по-зрялата си половинка заради това, че се е снимал в клип на певицата Анелия и е споделил своите положителни впечатления от работата си с нея.

Същият се оплаквал непрестанно на свои приятели, че ревността на Маринова граничи с лудост, тъй като неговата работа често е извън пределите на България, а това определено не е по вкуса на гласовитата прима певица. Тя често му вдигала безпричинни скандали, проверявала му телефона и го ревнувала дори от приятелите му, с които той се забавлявал от време на време.

Пристрастието и любовта по Гринго определено изместват фокуса на Софи от майчините ѝ грижи, за да допусне детето ѝ да попадне безконтролно в подобна неблагоприятна среда.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам