Осем определения за маркетинг лайф

1. Срещате готино гадже на купон. Доближавате се до нея и подхвърляте: „Аз съм доста богат. Ще бъдеш ли с мен?“ – това е директен маркетинг.

2. На купон сте с приятели и срещате готино гадже. Някой от приятелите ви се доближава до нея и посочвайки ви, ѝ казва: “Онзи там е много богат. Ще бъдеш ли с него?“ – това е реклама.

3. Срещате готино гадже на купон. Доближавате се до нея и взимате телефона ѝ. На другия ден ѝ се обаждате и питате: “Здрасти, аз съм доста богат. Ще бъдеш ли с мен?“ – това представлява телемаркетинг.

4. На купон сте и срещате готино гадже. Изправяте се, изтупвате невидима прашинка от ревера си, оправяте възела на вратовръзката си, приближавате се до гаджето и я заливате уж без да искате с питие. След което ѝ подавате кърпичка си, вдигате ѝ чантата, която тя изпуска, предлагате ѝ да я хвърлите до дома ѝ, отваряте ѝ вратата и подхвърляте: „Между впрочем, аз съм доста богат. Ще бъдеш ли с мен?“ – това е ПР ( PR – public relations).

5. На купон сте и срещате готино гадже. Тя се приближава до вас и подхвърля: „Готин, ти си мноого богат. Ще бъдеш ли с мен?“ – това е разпознаване на бранда.

6. Срещате готино гадже на купон. Доближавате се до нея и подхвърляте: “ Аз съм доста богат. Ще бъдеш ли с мен?“ Тя ви зашлевява един звучен шамар – това представлява обратна връзка с клиент.

7. Срещате готино гадже на купон. Доближавате се до нея и преди да сте казали нещо, друг я заговаря преди вас и подхвърля: “Аз съм мноого богат. Ще бъдеш ли с мен?“ Тя го хваща под ръка и си тръгва с него – това е конкуренция.

8. Срещате готино гадже на купон. Доближавате се до нея и преди да сте подхвърлили: “Аз съм богат. Ще бъдеш ли с мен?“ Идва жена ви – това е ограничение за навлизане в нови пазари.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам