методи за отслабване

За истинските мъже

Жените постоянно мрънкаме, че нямало истински мъже наоколо. А защо е така, питаме ли се? Нима вината не е именно в нас, защото кой всъщност възпитава синовете си като глезени момичета? Глезим ги в ранното им детство, изпадаме в истерия при всяка драскотина, синина или падане. Спасяваме ги, ако момченцата ни са се качили по-високо от третото стъпало на катерушката или се люлеят по–силно от вижданията ни по въпроса. Обуваме им обувките до петгодишна възраст и ги храним с лъжичка.

Резултатът е ясен: разглезени полумомчета с мечти за богатство и коли.

Какво съдържа понятието „мъж“?

Той трябва да бъде силен. А това означава: да умее да взима бързи и адекватни решения и да носи отговорност за тях. Да взимаш решения и да носиш отговорност за тях са двете страни на една монета. Свобода и ограничаването и. Свободата започва със самоограничението.

На каква възраст детето се превръща в мъж? Това става в момента на осъзнаване на собствената личност, а това се случва на три години! Да, мили дами. Още на три години синът е или мъж, или подобие на мъж. И колкото повече се отнасяме с него не като такъв, толкова повече ще се ограничава мъжкото му начало. Всички потиснати и изкривено развиващи се мъжки инстинкти по-късно се проявяват в кофти форма: агресия, извращения, омраза или абсолютно неуважение към женския пол.

От тригодишна възраст на момчето трябва да се казва: „Ти си мъж”.

Мъжът трябва:

  • да е търпелив;
  • да постъпва правилно, въпреки нежеланието си;
  • да може да греши и приема грешките си;
  • да бъде нежен и грижовен;
  • да не е грубиян;
  • да бъде различен;
  • да държи на думата си.

С детето трябва да се държите като с възрастен. Но с него не трябва да си играете, да му прощавате грешките, да бъдете грижовни и нежни, да му се усмихвате постоянно и да го учите.

Всяко дете има правото да греши. Момчетата изследват света около тях и границите му. Мъжете правят същото, затова и толкова приличат на деца.

Малките момчета не трябва да бъдат наказвани за грешките си, а да бъдат поправяни. От тях самите, самостоятелно. Разбира се с ваша помощ и подкрепа. Това е твоята собствена стая. Сам си я подреди и поддържай. Можеш всичко. Ние сме семейство, следователно сме заедно във всичко. Всеки проблем има своето решение.

Скъпи дами, нека да отгледаме от синовете си истински достойни мъже!

Споделете в любимата ви социална мрежа:
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не съм робот