Тенденции при бижутата пролет-лято 2017

И тази година най-големите имена в модата няма да ни оставят безразлични към неотменните за всяка жена аксесоари – бижутата.

Мотото е «Колкото повече, толкова повече». Големи, екстравагантни, различни, цветни и дори ултра кичозни са най-актуалните бижута в момента.

Обеци 2017
Снимка: pixabay.com

Този сезон обеците се носят по една задължително. А, ако решите да сложите чифт, то задължително трябва да са различни и в никакъв случай незабележими. С разноцветни камъни във всички форми и цветове на дъгата, масивни колкото дланта ви, ще са най-предпочитаният модел през това лято.

Може да заложите на една обеца, която да е дълга решена в златисто, а другата да е кръгла и сребриста с голям, блестящ цветен камък по средата. И да, може съвсем спокойно този сезон да ги носите едновременно и бъдете сигурни, че ще сте в крак с модата.

Чокър 2017
Снимка: pixabay.com

Експерементирайте без никакъв страх и с така нашумелите напоследък чокъри. Модните подиуми отвориха вратите към това невероятно секси и предизвикателно бижу-аксесоар в различни варианти. Дори може да си позволите по-грубите модели с черепи, огромни висящи перли или камъни и отново ще сте на гребена на модната вълна през това лято.

Изключително актуален аксесоар тази година е чокър, който е с продължение, стигащо до талията ви и разклонение, което я обвива, служейки като колан. Най-секси и модерната иновация за този сезон е именно този модел.

Гривните това лято са още по-предизвикателни. Носят се по много и единственото условие е да са масивни, цветни и нестандартни. Тази година може да си позволите да ги носите едновременно и на двете ръце, като ги съчетаете с един или повече часовници наведнъж.

Няма ограничение, което широко отваря вратите към модната ви креативност и стил. Новото при тях е, че тези които се носят над лакътя, тази година може да ги поставите директно върху ръкав, което няма да е нестандартно, а напротив – дори желателно. Може да си позволите да ги носите и на двете ръце едновременно.

Гривни 2017
Снимка: pixabay.com

Гривните за глезен също са неотменен аксесоар и това лято. При тях модата диктува да са с висящи елементи, кристали, пръчици, висулки. В никакъв случай дискретни и тънки верижки, а напротив- по-натрапчивите елементи са с предимство.

Пръстените – любимата ни част. Тук модата диктува два варианта или един но-ултра голям и екстравагантен, съчетаващ в себе си много елементи и цветове или множество по-малки пръстени, но поставени на всички пръсти едновременно.

Пръстени 2017
Снимка: pixabay.com
Колани тип корсет 2017
Снимка: pixabay.com

Коланите тип корсет, но завързани отпред на възел, без никакви панделки този сезон ще са топ аксесоар.

Ще подчертават талията ви независимо дали сте с прилепнала рокля, блуза или широка риза, която ще прелива над колана. Липсата на панделка ще ви придаде по-див и необуздан вид.

Ние вярваме, че красотата ще спаси света, а този сезон името на красотата е «No limit» – без граници, без клишета и стереотипи. Важното е да сме цветни, блестящи и не толкова сладко-романтични.

Понякога имаме нужда да се освободим и да изкрещим своята индивидуалност на света, като изразим своя вкус без свян и задръжки, а този сезон и в големи количества, и размери.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам