методи за отслабване

Вселената сбъдва мечтите ви, само я помолете

Човекът е продукт на собствените си мисли. Получава това, за което мисли. Моханда Ганди

Вселената сбъдва мечти

Ако желанията ви са правилно формулирани – те се изпълняват. Повечето хора пък не желаят нищо. Всеки би оспорил това твърдение, но то е факт. Всичко обаче в този свят е живо, особено мислите ни. Вселената ги улавя като енергийни импулси и ги изпълнява. Материализира ги. За нея няма положително и отрицателно, тя изпълнява именно онова, за което най-концентрирано мислим. Енергията е важна.

Сега се замислете за страховете си, не са ли те толкова силни, че ви обземат напълно? Да, и Вселената затова ги претворява в реалност. Вселената прави за нас това, което ѝ поръчаме. Ако постоянно си мислим, че животът е труден, че не можем това или онова, че ни се случват само неприятни неща – така и ще бъде.

Нищо не е добро или лошо, само мислите ни го правят такова. Шекспир

Как да се промени това, а оттам и животът ви? Първо трябва да си изясните какво наистина искате? Какво ще ви направи щастливи?

Представете си сега вашето щастливо бъдеще. Заживейте в него. Ако правите нещата с любов – те се случват. Благодарете на Вселената, на Бог, на родителите си, на близките си… за хубавите неща, които ви се случват. Благодарете на себе си, за това, което сте.

Научете се да мислите позитивно. Представете си нов живот, в който няма място за тъга и скръб. Знайте, че вие и единствено вие носите отговорност за съдбата си. Имате достатъчно сила и енергия да промените нещата към добро.

Сееш мисъл и жънеш действие, сееш действие и жънеш навик, сееш навик и жънеш характер, сееш характер и жънеш съдба. Текери

Можете да бъдете всичко, което пожелаете. Стига истински да го искате.

Споделете в любимата ви социална мрежа:
FacebookGoogle+TwitterLinkedInPinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не съм робот