методи за отслабване

Утре

Утре
Снимка: pexels.om

Днес се замислих колко ли милиона души в света ето в точно този момент — без значение, че са привлекателни, дори красиви, богати, интелигентни — си мислят, че са ненужни, защото са сами с питие в ръка тази вечер, предишната вечер също, а може би и утре ще бъдат сами.

Ученици, студенти – младежи, които нямат с кого да се видят. Възрастни, седнали пред телевизора, компютъра… сякаш те са единственото им спасение. Бизнес предприемачи в хотелските си стаи, които се питат дали това, с което се занимават, има смисъл и значение…

Дами, които цял ден са се къпали, гримирали, правили са си прически, сменяли са рокля след рокля…, за да отидат в някое заведение, преструвайки се, че са отишли просто за забавление, а не за да си търсят компания, само за да си докажат, че все още са желани. Когато обаче някой мъж ги забележи, почерпи ги по питие и се опита да завърже неангажиращ разговор с тях, те ги отблъскват безкомпромисно, защото са изпълнени с комплекси.

Страх ги е да не би мъжът да разбере, че или са самотни майки, или че работят нещо маловажно и безинтересно, или че не разбират от политика, икономика, спорт…, понеже са ангажирани от сутрин до вечер, за да си изкарват прехраната и нямат време за тях.

Хора, които се поглеждат всеки ден в огледалото и се определят като грозни, и защото вярват, че красотата е от основно значение, се примиряват с това да четат и гледат за красивите, богатите и известните.

Мъже, жени и младежи, които са вечеряли и изпили питието си сами, и биха желали да си поговорят, както са правели преди, но вече имат други приоритети и ангажименти, по-важни неща за вършене, отлагат срещите и разговорите за утре, а това утре може би никога няма да дойде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.