Софиянци се превръщат в туристи – ще спят по хотели

Travel Academy ни удиви с интересна идея, заимствана от други европейски градове като Берлин и Прага. Столична община е основен партньор на събитието, на което на 28 срещу 29 септември ще се организира нощ на хотелите в София, чиято цел е жителите на столицата да се почувстват като туристи и имемно затова да пренощуват в някой столичен хотел.

Списъкът на хотелите, които ще предложат услугите си, все още не е готов, но продължава да се запълва, а цените ще бъдат значително по-ниски от обикновено. Ще се предлагат стаи за 49, 59 и 69 лв, съответно в тризвезден, четиризвезден и петзвезден хотел.

Освен по-ниски цени за нощувки, за туристите са предвидени различни събития, които ще помогнат София да се види такава, каквато е в очите на посещаващите я през цялата година.
Ще се организират разходки до различни туристически обекти, които жителите на града без да искат пропускат в останалото време. Осигурени са гидове, които ще се погрижат за доброто настроение на гостите-жители.

За да се възползват от услугата, жителите на София трябва да спазят условието да се регистрират през сайта на събитието, а резервациите ще бъдат отворени на 17 септември в 10 часа. От организаторите се очаква местата да бъдат разпродадени бързо.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам