Само за жени: Хитринки за добър външен вид

Понякога в стремежа си да изглеждаме добре, се унасяме в приготовления и в последния момент времето ни не ни стига за последния щрих. Друг път от прекалено много задачи, като че ли, сме забравили за най-важната – да изглеждаме добре. Представяме ви няколко хитринки, които спасяват положението понякога.

1. Мързеливите дни, в които искате просто да се забавлявате, не искате да жонглирате с моливи, руж, четки и и спирали в чантата си, просто използвайте червило за всичко. Нанесете стик за червило по скулите, за да придадете цвят там, на клепачите, за да стои като сенки и, разбира се, на устните – по предназначение. По скулите и клепачите размажете добре с пръст, за да се получи по-естествен вид. Сега червилото ще се превърне в най-добрия ви съюзник!

2. Ако останете без очна линия, вземете текстура от спиралата, която да нанесете с четка. Това ще ви спаси от тичане до най-близкия магазин.

3. Направете по-секси погледа си, като размажете очната линия.
Вземете памучен тампон, за да разпространите линията и я превърнете в съблазнително опушено око. Няма нужда да изнасяте тежката артилерия от торбата за грим със сенки за очи и още нещо, просто трябва да разнесете очната линия два или три пъти за най-добър ефект.

4. Дръжте продуктите за отстраняване на грим до леглото си, така нямате извинение да не премахнете грима преди лягане.

Заспиването с грим може да причини пъпки и инфекции на кожата. Късно през нощта, когато сте уморени и не си представяте да станете от леглото до банята, ще се радвате да имате един продукт до възглавницата.

5. Скрийте люспещия си лак с блясък.
Това е най-добрият начин да се отвлече вниманието от маникюра, който се разпада. Нанесете лак с брокат, който да заличи разпадащия се участък.

6. Ускорете процеса на сушене на крем за лице със сешоар.
Ако сте твърде нетърпеливи да изчакате вашия овлажнител за лице да изсъхне, преди да нанесете грим, включете сешоара на студен въздух и го обърнете към лицето си.

7. Скрийте корените си със сух шампоан.
Ако имате светла или руса коса, а дори и при някоя по-тъмна, на помощ идва сухият шампоан. Просто напръскайте с него върху скалпа, за да покриете корените. След това оставете косата за няколко минути. Разнесете с пръсти, за да разпределите продукта равномерно и сте готови.

8. Нанесете бебешка пудра, за да избегнете измиването на косата си твърде често.
Ако косата ви е наистина мръсна, но не желаете да я измивате толкова скоро, нанесете бебешка пудра в корените си преди лягане. Силата на талка ще абсорбира излишния себум, който придава впечатление за мазна коса.

При тъмна коса: Бебешкият прах ще се види, ако го приложите точно преди да напуснете дома. Така че, ако го поръсите върху корените си преди да заспите, белият остатък ще има време да избледнее и косата ви ще изглежда чиста.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам