Рептилите са сред нас

Темата за рептилите е една от най-актуалните и обсъжданите стане ли дума за паранормални явления, окултизъм и езотерика. Има безброй проучвания, теории и митове, свързани с тях и макар че абсолютната истина винаги е някъде по средата, е трудно да отречем напълно тяхното съществуване.

рептилиРептилите не са просто влечуги. Те са една от най-древните и приспособими форми на живот на Земята. Именно така са просъществували и еволюирали в продължение на милиони години, паралелно с еволюцията на бозайниците. Но в един момент, в далечното минало пътищата на двата вида са се пресекли и се е образувал нов вид – на същества, които са наполовина хора, наполовина влечуги.

Хората-влечуги живеят скрито сред нас. Въпреки изразените външни физически белези, възпитани в дух на толерантност, обществото се старае да не обръща внимание на някои от издайническите им външни белези като по-малки или напълно липсващи ушни миди, липсата на окосмяване, свръх чувствителност към промяната на атмосферното налягане или на влажността на въздуха.

Налице са доста хипотези за произхода на хората-рептили. Част от учените смятат, че те са хибриден вид между бозайниците, от които произлизат първобитните хора и оцелелите от катаклизъм динозаври. Според тях този хибриден вид се е развивал еволюционно паралелно с човешкия. В опит да се защити от набезите на по-развитите първобитни предци на съвременните хора, рептилните хибриди са усъвършенствали мимикрията.

Подобно на много други животински видове те са се научили да се сливат с околната среда, променяйки се така, че да не могат да бъдат забелязани. Моделът, който копират, е човешкият. Те имитират външния ни вид, поведението ни, формите и действията ни, защото само така могат да съществуват незабелязани сред нас.

Редките документирани разкази на очевидци на рептилоидните хуманоиди внасят известна яснота по този казус. АнализЪТ на описанията на съществата, показва на експертите, че подобно на човешките раси и при рептилите се наблюдават разминавания във външния вид.

Съществуват три вида човекоподобни влечуги. Това са рептило-хуманоидни хибриди, крилати рептилоидни същества и сиви извънземни рептилоидни хибриди. Размерите на влечугите варират от 1.70 до 2.70 метра. Те се отличават с атлетично телосложение и леко кафеникав до тъмнозелен цвят и люспеста кожа.

И докато крилатите рептилоидни същества и сивите извънземни рептилоиди предпочитат да се изолират от хората и рядко влизат в контакт с тях, то рептило-хуманоидните хибриди свободно се движат между нас и доста често не можем да ги разпознаем на пръв поглед.

Ако са верни древните митове за дракони и змейове, които съществуват във фолклора по цял свят, влечугите биха могли да се чифтосват с хора от хилядолетия (без хората да подозират истината) и създават поколение, което има ДНК характеристиките и на двата вида.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам