Кои са най-богатите порнозвезди или колко може да спечели едно тяло

Има много порно звезди по света, които се гордеят с изключително много фенове, заради които летят във висините на успеха. Тези звезди не само са спечелили голямо име, но и са придобили огромно богатство. Ще останете зашеметени, след като разберете какви са доходите им.

1. Джена Джеймисън

Джена Джеймисън
Снимка: Internet

Тя е най-богатата порноактриса в света. Според информацията, през 2016 г. нетната стойност на богатството на Джена е повече от 30 милиона долара. През 2000 г. актрисата направи свой клуб за забавления за възрастни. Джена Джеймисън е обявена за най-известната актриса във филми за възрастни в света и „Кралицата на порното“. Тя печели повече от 35 награди за видео за възрастни. Джена е пребита и изнасилена от четири момчета след футболна игра в гимназията Фърбърг. Също разказва, че е била изнасилена втори път, докато е все още е на 16.

2. Джеси Джейн

Джеси
Снимка: Internet

Джеси Джейн е американска порнозвезда. Тя също е една от най-известните в света и богатството и се равнява на над 8 милиона долара. Самата тя определя себе си като бисексуална. Участва в най-успешния филм за възрастни в историята. В гимназията е топ мажоретка и работи като модел преди да стане порнозвезда.

3. Джена Хейз

порнозвезда
Снимка: Internet

Порнозвездата започва своята порнографска кариера през месец юли 2001 г., на 19-годишна възраст, като нейният дебют е във филм, в който снима сцена с двама мъже. През 2009 г. Джена създава и започва да ръководи своя собствена порнографска продуцентска компания.Тя сама режисира продуцираните от компанията филми и участва в тях като актьор. Компанията работи в сътрудничество с тази на приятеля на Хейз – Джулз Джордан. Стойността на богаството и се равнява на повече от 3,5 милиона долара.

4. Саша Грей

Саша Грей
Снимка: Internet

Името на Саша Грей също е включено в списъка на най-известните звезди на порноиндустрията. Тя е американска актриса, модел, музикант и бивша порноактриса. Според проучвания, богатството и е близо 3 милиона долара. Саша Грей е известна и с това, че се присъединява към порноиндустрията в много ранна възраст, на около 18 години. През 2013 тя публикува първия си еротичен роман.

5. Аса Акира

Аса Акира
Снимка: Internet

Тя е актриса и филмов режисьор от японски произход. Акира е една от най-известните звезди, с декларирано богатство от 2 милиона долара. Участва в над 590 филма за възрастни и е сред 12-е порноактриси, попаднали в т. Нар. класация „Мръснишка дузина на порното“. Аса Акира заявява, че е сексуално привлечена както от мъже, така и от „момичета, които приличат на момчета“.

6. Лиса Ан

Лиса Ан
Снимка: Internet

Тя влиза в индустрията за филми за възрастни през 1994 г., когато е 22-годишна. През 1997 прекратява кариерата си, поради страх от СПИН и в продължение на няколко години се изявява като танцьорка, преди отново да се завърне в порното. Богатството и е около 2 милиона долара. През 2014 заявява, че спира със заснемането на тези филми, но през 2018 се появява отново като порноактриса.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам