методи за отслабване

Рак – зодиакален хороскоп

Зодия РакРак (22.06-23.07)
Елемент на знака: Вода
Управляваща планета: Луна
Девиз: «Аз чувствам» и «Аз се съмнявам»
Цвят на знака: зелено, сребристо, бяло, светлите тонове
Ден на знака: понеделник
Щастливи числа: 1, 2, 7, 18
Съдбоносни години: 8, 15, 22, 29, 36 и т.н. през 7 години.
Допълват се с Риби, Скорпион, Козирог, Дева и Телец.

Изключително топъл знак. Ракът е мил, грижовен, любвеобилен и чаровен.

Раците обичат семейството, уюта и дома. Колекционери на спомени, които с удоволствие пътешестват из тях, за да си припомнят красивите моменти от живота им. Големите стари албуми пълни със снимки, са тяхна запазена марка. Раците държат на традициите и дори са леко консервативни в разбиранията си. Обичат да се интересуват от живота на своите близки и го правят добросърдечно и с чиста загриженост. Винаги откликват на молба за помощ от близък, дори когато е в ущърб на тях самите. Доверени приятели и изключително важни съветници по житейските въпроси.

Раците са надарени с изключителна интуиция, която им служи да разпознават хората. От няколко чути приказки, Раците са способни да направят точна преценка за човека срещу тях, дори да го срещат за пръви път. Затова може напълно да се доверите на техните съвети и преценка, и няма да съжалявате за това.

Раците нямат много лоши черти, но и малкото, които имат са достатъчни. Ревността и прекалената нужда от контрол над ситуацията можем да сложим в графа „лоши черти”.

Ужасно ревниви и способни да спретнат невероятна драма на своята половинка, ако разберат (а те ще разберат на 100%), че им е кръшнала. Способни са да следят своя партньор в буквалния смисъл, докато не се убедят в неговата искреност. Невъзможно е човек да се изплъзне от желязната им хватка, с която Раците управляват контрол върху останалите. Независимо какви хитрини мислите да приложите, за да защитите личното си пространство, щом сте с човек от зодия Рак, то просто доброволно се сбогувайте с неприкосновеността на личния си живот. Ако не искате да си създавате излишни главоболия със своят партньор от зодия Рак, то не пропускайте да им се обаждате често през деня ей така, просто да му споделите къде сте, какво правите, с кого го правите и защо го правите ☺ Тогава в тяхно лице ще намерите най-невероятната половинка, която ще ви обича до живот. Точно така, Раците са от онези хора, които обикнат ли веднъж, то е за цял живот. Моногамни са и за тях всичко „чуждо” им е чуждо. Сладкодумни и омайни събеседници, които държат да получат чуждите симпатии и ако по някаква причина това не се случи, то те ще се почувстват дълбоко засегнати и обидени.

Раците се отличават още с много добра памет, подреденост, начетеност и жертвоготовност, което ги превръща автоматично в отлични бизнес партньори и приятели.

Жена Рак

Красиви дами с изключителни външни характеристики – красиви, тъмни, гъсти коси, дълбоки влажни очи, спортно телосложение, което изглежда здраво и енергично, а отвътре – крехка душевност и много романтика.

Жената Рак е силна, издържлива натура, която под своята прекрасна на вид „черупка”, крие един нежен сантимент към живота, пропит с романтика и много чар.

Нейната силна интуиция я предпазва от мъже използвачи, които биха я пожелали само за забавление. Така, че ако намеренията ви са такива, по-добре не си правете труда да я закачате, иначе като нищо може да изядете и нещо повече от шамар, направо здрав бой и то със всичко, което ѝ попадне в ръцете.

Ако искате обаче да впечатлите жена от зодия Рак, то покажете, че сте сериозен мъж със стабилен бизнес, с приоритет ще са всички кандидати, които са романтични, разбират от поезия и ако успеят да я убедят, че биха могли да я обичат доживот и тя ще е единствената жена за тях.

Представителките на тази зодия са моногамни и традиционалистки в интимните ласки, въпреки това не са скучни и знаят как да направят секса вълнуващ, единственото условие е да я оставите тя да избере момента за нещата, които иска да направи за вас в интимен план.

Държат на дълбоките и страстни целувки, а тяхната любима поза е отдолу. За групов секс и извращения изобщо не си и помисляйте, когато сте в едно легло със жена от тази зодия, защото това най-много ще ви навлече няколко силни удара, а ако сте в кухнята – може и с тиган. Бъдете мили, романтични и всеотдайни, и в замяна ще получите най-грижовната и отдадена жена на света.

Мъж Рак

Щедър на чувства и любовни обяснения, мъжът Рак е романтичен омайник, който може да разтупти всяко нежно сърце. Въпреки това до неговото сърце не се стига много лесно, но веднъж преминете ли по тясната пътечка към душата му, пред вас ще се разкрие безкраен океан от грижа, вярност, отдаденост и любов. Изключителни домошари, които държат на подредения, чист и уютен дом . Традиционалист до мозъка на костите си, от мъжа Рак не очаквайте да си хване жена, която иска да доминира над него. В неговия дом контролът ще е в негово владение, а ако опитате по някакъв начин да изземете неговите функции, то няма да е без война и повярвайте ни, той няма да е губещата страна. Безстрашен и готов да защити по всякакъв начин своята чест, и тази на семейството – е изключителен бранник, който е готов да използва всички средства, за да осигури спокойствие и защита на своите близки. С него може да се чувствате 100% защитена от всеки и всичко. А ако някой си позволи по някакъв начин да ви обиди или дори да ви погледне предизвикателно, то ще бъде наказан жестоко за това. В своето отмъщение мъжете Раци могат да се конкурират единствено с представителите на зодия Скорпион.

В интимен план мъжът Рак е галантен, нежен и романтичен. Във вените му тече огнена лава и ще ти покаже изпепеляващите си чувства по най-невероятен начин. Той може с часове да гали и целува своята партньорка. Да ѝ доставя удоволствия, каквито дори и в романите не са описани. Въпреки това мъжът от зодия Рак си остава неизменим традиционалист в секса, което в никакъв случай не го прави скучен или „дърво”. Не си пада по извратени неща, нито по групов секс, най-вече заради болната си ревност. Ако сте жена, която няма намерение да бъде вярна на един мъж, по-добре не се спирайте на мъж Рак, защото ще направите най-голямата грешка в живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.