Проклятието на Анабел

Попадали ли сте на истории за оживели кукли?

Има една кукла, историите около която са обвити в мистерия и страх.

Тя става толкова популярна, че дори се създава филм за нея. Първата част излиза на екран през 2014 година, а през настоящата 2019, очакваме премиерата и на третата част.

Историята за Анабел гласи, че куклата е закупена през 1970 година в американския щат Кънектикът от майка за нейната дъщеря.

Анабел била с ръст около 3-4-годишно дете и е закупена от магазин за кукли втора ръка. Няколко седмици след като куклата вече се озовала в дома на семейството започнали да се случват необясними и плашещи неща.

В началото всичко изглеждало като един сън, но повтаряемостта на събитията донесла смут.
В различни части на къщата се намирали бележки с призив за помощ, на някои от бележките имало рисунки, които дъщерята не е рисувала. Често се е случвало да се намират скъсани листове хартия по пода. Куклата неведнъж се намирала на места, където не е била поставена, понякога се местела от едната стая в другата при положение, че всички врати били затворени. Оставяна в легнало положение, била откривана седнала с кръстосани ръце или крака.

След няколко месеца съжителство с куклата и десетките необясними случки, медиум предупредил семейството, че в куклата е вселен духа на малко момиченце, починало едва 7-годишно. Духът се чувствал добре в куклата и затова продължил да живее там.

Според историята куклата започнала да напада хора, като някои от тях са се разминавали само с драскотини по лицето, гърдите или торса. След нападенията друг медиум предупредил, че не става дума за дух на малко момиче, а за лъжлив демон. Затворена в специална стъклена кутия е изнесена от дома на семейството.

Говори се, че куклата Анабел е портал към ада. Към днешна дата куклата е се държи под ключ в специално създаден музей на окултизма. Съществува предупреждаващ надпис, който гласи, че доближаването до нея може да е смъртоносно.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам