Принципите на Казанова за съблазняване

Докосни първо сърцето ѝ, и после лесно тялото и ще бъде твое.

– Казанова

Джакомо Казанова е италиански авантюрист, изявявал се като търговец, дипломат, шпионин философ, политик, магьосник, писател (написал е повече от двадесет книги и няколко пиеси), преводач. Но известността му се дължи преди всичко на похожденията му, а неговата фамилия се е превърнала в нарицателно за прелъстител.

Горещо сърце и хладен разум – ето това е главното правило в кодекса на всеки истински съблазнител.

– Кенет Греъм

Ето и няколко съвета от Казанова, когато целите да съблазните жена:

  1. Накарайте една жена да се чувства специална, като направите нещо специално за нея. За да я впечатлите, никога не я питайте: “Какво ще правим сега?” Истинският съблазнител винаги има план и проявява инициативност.
  2. Усамотението е секси. За една монахиня Казанова наел апартамент и там вечерята се сервирала през отвор в стената.
  3. Накарайте дамата на желанията ви да ви обожава, докато вие ѝ се възхищавате. Наетият от него апартамент е бил целия в огледала и свещи. Той искал да вижда стотици отражения на любовницата си и да ѝ се възхищава от много ъгли.
  4. Винаги се инересувайте за мнението ѝ. Казанова е прелъстявал повече от 3 часа, като постоянно е задавал въпроси и слушал. Не е особено трудно да накарате една жена да говори за себе си. Задавайте ѝ отворени въпроси и слушайте. Бъдете искрени. Истинският съблазнител първо докосва сърцето и после другите части.
  5. Бъдете разточителен. Храната да включва по възможност повече деликатеси като стриди, шампанско, дивеч, трюфели и плодове. Направете впечатление.
  6. Докоснете всички сетива на обекта на вашите желания. Украсете мястото на вечерята и с цветя, поставете свещи, пуснете романтична музика, като преди това сте разбрали какви аромати, музика, храна обича дамата. Постоянно докосвайте нежно своята муза, за да привлечете вниманието ѝ върху същинската цел на вечерта.
  7. Наслаждавайте се на момента на очакването. Съблазнителят трябва да е търпелив, защото истинското удоволствие не са само онези 60 секунди в кревата преди акта, а целия ден.
  8. Играйте. Голяма част от храната и напитките трябва да имат сексуален подтекст: стриди, охранени пилета, меко сирене, зрели плодове… Наслаждавайте се на гледката как жената ги поставя в устата си. Сексът е магия и развлечение за възрастни.
  9. Бъдете спонтанни! Възползвайте се от случайните възможности, които ви се предоставят.
  10. Изненадвайте дамите с цвете или малък подарък. От изключителна важност е да уцелите точния момент от вечерта, когато ѝ остава само един очевиден начин да ви се отблагодари.

Успех, господа!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам