Овен – зодиакален хороскоп

Овен хороскоп Овен  (21.03-20.04)
Елемент на знака: Огън
Управляваща планета: Марс
Девиз: «Аз съм»
Цвят на знака: червен
Ден на знака: вторник
Щастливи числа: 5, 9
Съдбоносни години: 4, 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години
Допълват се с Везни, Лъв и Стрелец

Хората, родени под този огнен знак притежават необикновен характер, чар и обаятелност. Изключително жизнени, предприемчиви и целенасочени. Тези натури се отличават с отлична памет и комуникативни умения. Толкова са сладкодумни и обаятелни, че няма да усетите как ще се пристрастите към тяхната компания. Темпераментни, своенравни, борбени, нетърпеливи, импулсивни, но никога скучни и еднообразни. Въпреки това са много добри в планирането и не обичат да се занимават с дребнавости. Ако са подставени под някакъв вид контрол, губят всякакъв вид интерес към дадената работа. Рядко хранят ненавист, дори и към върлите си врагове. Не са отмъстителни, но помнят дълго сторената злина.

Основните им недостатъци са нетърпението, гневът, самомнителността, глупава щедрост и непостоянство в целите на живота им. Овните са хора на крайностите и винаги са в някакво съревнование с останалите. Обичат да фрустрират всяка ситуация, което води до излишно напрежение и нерви.

Родените под знака на Овен трябва да култивират духа на истинската любов. Трябва да се научат да контролират мислите си и да ги концентрират. Най-голямата им сила е мисленето. Винаги са готови да дадат съвет, утеха и да намерят изход в безизходно положение. Имат фина способност за наблюдение, но понякога им липсва дискретност и прилежност.

Овните повече от всички други знаци притежават една особена агресивна живост и авантюристична енергия. Жената Овен има повече мъжки качества в сравнение с останалите жени. Тя е по-активна, по-смела, по-решителна, поради което обикновено тя има успех точно при този тип мъже, които не могат да понасят срамежливите, тихите и кротки жени.

Най-доброто качество на Овните е куражът, техният идеал е постижението, тяхното оръжие – усилието, най-голямата им победа е превъзмогването на собственото „Аз”.

В любовта са ценители на добрия флирт, но като партньори са отдадени, грижовни и много ревниви.

Жената Овен

Жената овен е много чаровна, жизнена и обаятелна. Трудно е да ѝ устоиш и още по-трудно да отклониш предложението ѝ за интимна близост. Дамата Овен е с богата интимна фантазия и разкрепостеност, с изключителен еротичен заряд и импулс. Тя предпочита мъже, които са властни любовници. Прекалената романтика не е за тях, по-скоро ще ги възбуди непринуден бой с възглавници, отколкото свещи, вино и рози. Въпреки това, не забравяйте да сте джентълмен с тях, защото макар и сприхавата си натура, са с фина душевност, която не търпи груби прояви и липса на възпитание у мъжа. Могат да бъдат много отдадени съпруги и майки, като за тях семейството ще е преди всичко, дори преди самите тях.

Дамите, родени под знака на Овен имат силен афинитет към червения и зеления цвят, екстравагантните бижута и аксесоари, които ще ги отличават от останалите дами.

Мъжът Овен

Това са мъже с гореща кръв! Привличат дамите силно и безпардонно с магнетичният си чар и обаятелност. Тъй като по природа Овните са егоцентрици, при мъжете от тази зодия егоцентризмът е в голямо количество. Те смятат, че всичко започва и свършва с тях, което не се понася лесно от околните. Въпреки това успяват някак елегантно с голяма доза чар и сексапил да те накарат да забравиш за кусурите им, и без да се усетиш даже сте се пристрастили към компанията на този мъж. Мъжкари, откъдето и да ги погледнеш, мъжете овни са способни да разчупят леда във всяко отношение, но въпреки това не понасят скучни жени, а такива, които да следват темпото им. Властни и непоколебими мъжете овни ще преследват набелязаната цел, колкото и недостъпна да им се струва. Дори да не са наясно дали това е жената на живота им, щом е трудно – те се състезават, дори само заради самото „състезание”.

методи за отслабване

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам