Обичам те

Ако един ден се откажа от теб, трябва да знаеш колко много ми е струвало това.

Трябва да знаеш, че аз съм от онези жени, които дават многобройни шансове, не защото съм глупава и безкрайно наивна, а защото знам, че безгрешни хора няма. Защото вярвам, че да се греши е човешко, аз също го правя и поради тази причина те обичам и приемам такъв, какъвто си. Не желая да си друг. Желая теб, през цялото време. Желая тъмните ти страни, искам и добрите ти такива. Гордостта ти, яростта ти понякога, целеустремеността, упоритостта, силата…. любовта ти. Знам, че притежаваш от всичко в себе си. Поради това те и обичам. И винаги ще е така, дори да не сме заедно. И ако другата част от света не го прави, аз ще го правя (въпреки тях).

Ако един ден си се откажа от теб и си тръгна, трябва да знаеш, че ако е имало дни, в които си ме виждал красива, е било за теб. Трябва да знаеш, че никога не ми е пукало кой колко звезди сваля в краката ми, когато ти си моето небе (вселена). Трябва да знаеш, че единственото нещо, което понякога искам да чуя е „обичам те“, излизащо от твоите устни и твоето сърце. В тези моменти бих преобръщала светове, бих станала по-добра, по–благородна и желаеща повече. Усмихвам се и се ставам пеперуда.

Откакто те има в живота ми, съм пеперуда и ставам какавида, когато те губя. Никога не съм желала да те променям и да се променяш. Да те ограничавам. Да ти забранявам. Да те поробвам. Завиждам на приятелите ти, на бляновете ти, на работата ти. Харесвам ги, е не всичките. 🙂 Те са значителна част от теб. Ако ги нямаше, нямаше да те има и теб. Щеше да си някой друг. Не искам да си друг.

Поради това и още безброй други неща искам да знаеш, че ако един ден се откажа от теб и си тръгна, ще ми е коствало всичко, за да го направя. Ще съм събрала цялата си вътрешна сила, за да те пусна.

Ако един ден се откажа от теб, трябва да знаеш, че ще го направя, защото не осъзна, колко много те обичам. Глупаво. Наивно. Безрезервно. Детински. Истински.

Въпреки и заради теб!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам