Не се занимавайте с този мъж!

Вече сте излизали няколко пъти, усещате пеперудите в стомаха си, започвате да си представяте близкото бъдеще с този мъж… Но кажете ни, той ли ви изпраща положителните сигнали или вие сте развълнувани напразно?

Има няколко сигурни признака,че не си струва да се занимавате с този мъж. Вижте ги:

1. Вие далеч не сте на върха на списъка

Той не ви казва „да“ веднага след като го поканите да излезете. Обяснява ви, че има планове – работни или с приятели и ще направи всичко възможно, но не е сигурен все още. Обажда ви се едва тогава, когато или е задушен от компанията си или просто няма с кого да се види. Очевидно не сте в неговите приоритети.

2. Изглежда, че той просто иска да спи с вас

Изпраща ви текстови съобщения през цялото време, но спира, след като прекарате нощта заедно. Не, той не се държи така, за да ви очарова, просто вече няма нужда от комуникация. Идеята в ума му вече се е превърнала в реалност.

3. Той не иска да знае нищо за вашите приятели

При всяка една покана за „двойна среща“, той винаги има по-важен ангажимент. Не знае как се казва най-добрата ви приятелка, а какво да говорим и за всички останали в обкръжението ви.
Ааа, да, вие също не познавате нито един от неговите приятели, разбира се!

4. „Наистина си качила готина снимка в Instagram“ или „стегнатата ти рокля е наистина секси“.

Ако той се впечатлява единствено от външността ви, знайте, че това е доста повърхностно. Никога няма да се почувствате добре и винаги ще се стараете да изглеждате перфектно, за да не промените представата му за вас. Това не е здравословно!

5. Под завивките мисли единствено за себе си

Нищо чудно, че твоето удоволствие за него не е толкова важно. Защо да е важно, след като те приема за сексуален обект, който утре ще бъде заменен с друг? Важен е моментът днес и сега и, естествено, неговата наслада – единствено.

6. Нерешителен е

Това е човекът, който променя плановете си за кариера всеки месец и който открива нови страсти, като забравя предишните без да се връща назад. Този човек може да ви забрави скоро и вярвайте, няма да обърне поглед!

7. Той не ви казва нищо

Никога не знаеш къде е той и какво прави. Не, не е нужно да знаете всяка една негова стъпка, но мистериозен човек, който не ви казва нищо, вероятно няма намерение да споделя живота си с вас.

8. Той също не ви пита

 Вашите страсти, интереси, работа… не го интересуват. Той не знае много за вас и какво ви кара да се радвате в живота. Той дори не знае вашето фамилно име. Този човек вероятно само иска да знае каква е любимата ви поза!

9.Той е агресивен

Внимавай с този човек. Да повиши човек тон от време на време, може да се случи на всеки. Но човек, който ви плаши с това, вече говори за друго. Не си позволявайте стреса! Попадането в модел „Мога да го променя“ и „Не е толкова лошо“ може да унищожи живота ви. Това е изключително сериозен въпрос и трябва наистина да се вслушате във вътрешното си чувство, което казва – „Не ми харесва“.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам