«Лозен помага»

Човечеството ще загине от недостиг не на велики дела, а от недостиг на малки добрини. Великото дело е само покрив, а стените се иззиждат от тухлите на малките добрини.

Архимандрит Йоан Крестянкин

Лозен помага

Историята на тази благотворителна инициатива не е типична. Идеята се ражда съвсем случайно и спонтанно. Сред нас има изключително много деца, нуждаещи се от помощ, но сякаш малко хора ги забелязват… Именно на такива хора, „виждащи“, им хрумва идеята.

Инициативата „Една детска усмивка“ се ражда от желанието на амбициозни млади хора от с. Лозен, знаещи какво искат, обединени от желанието си да помагат! Каузата дава поле за изява на доброволци и организатори, заявява на обществото, че никой не е застрахован един ден да изпадне в нужда. Показва, че даряването дори само на една усмивка на детенце или възрастен, не се измерва с материални блага, а с това да си човек!

Във фейсбук страницата „Лозен помага“ можете да се запознаете с дейностите, идеите и мероприятията, които организират.

Заповядайте на благотворителния концерт „Една детска усмивка“, който ще се проведе на 13.07.2019 г. от 20:00 часа в с. Лозен (София). Специално участие ще вземат и гайдарски състав „101 каба гайди“, Поли Паскова и още много известни изпълнители. Очакваме ви, заедно да покажем, че добротата е ценност, която не е изчезнала!

И най-малкото добро, което направиш, то е за твоя сметка, ще ти дойде на помощ и ще те избави от голямо нещастие. Може да ти се струва нищо, но една твоя светла мисъл, изпратена към някого, като Ангел ще дойде при теб, когато си в най-голяма нужда и ще ти помогне.

Учителят Петър Дънов

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам