Как да си направим оригинална тениска

В интернет е пълно с безброй клипове и статии с интересни идеи как да си направим оригинални и нестандартни дрехи. Ние обаче ви предлагаме няколко начина, които със сигурност няма да видите във всеки втори сайт. Направете си бързо и лесно арт тениска, следвайки описаните по-долу стъпки.

оригинална тениска
Снимка: pixabay.com

Ако обичате да снимате и имате усет към направата на красиви и въздействащи снимки, грабвайте фотоапарата. Пейзажните или портретните снимки са прекалено комерсиални, затова в този случай е най-добре да направите макро снимка на някакъв стар предмет – театрален бинокъл, телефон с шайба, детско пиано, музикална кутия или нещо друго по ваш избор.

Добра идея е и заснемането в близък план на красива порцеланова фигурка. След това качете снимката на компютъра си и я обработете по ваш вкус, но не прекалявайте, за да не се изгуби първоначалната идея.

Принтирайте снимката на трансферна хартия и по познатият начин с ютия я залепете на тениската. По желание може да ѝ направите рамка, като пришиете дантела или малки панделки.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам