10 ФРАЗИ НА ВЛЮБЕНИЯ МЪЖ

Флирт, симпатия или онова прекрасно чувство, от което можем да загубим ума и дума – как да разберете какви са намеренията на мъжа, когото харесвате? Да разгадаете неговите тайни желания, ще ви помогнат думите, които той произнася, когато сте насаме.

„Как да ти помогна?“

Влюбеният мъж винаги преживява за своето момиче и постоянно го поддържа. И тук най-важна е не материалната помощ, а способността му да съпреживява трудните моменти и да умее да съветва. Според психолозите, ако човек умее да слуша, сърцето му е открито. Ценете немногословните мъже, които Винаги се явяват в правилния момент с фразата „С какво и как мога да ти помогна ?“

„Хайде да помислим заедно – все нещо ще измислим!“

Важно е, когато в разговора вашият партньор използва местоимението „ние“. Ако сте влюбени, това не гарантира, че нямате противоречия. Но вероятно търсите заедно изход от ситуацията, обсъждате ефективни начини за решаване на проблемите. Това е разумният подход при хората, които се обичат.

„Хубаво ми е с теб!“

Не са малко мъжете, които с лекота раздават комплименти на жените: „Колко си красива“, „Много си секси“… И невинаги жената може да разбере доколко това са искрени думи. Но ако става дума за собствените чувства, а не за закачка, е доста трудно да се говори неискрено. Човек не може да каже фалшиво „колко ми е добре с теб“, а още по-малко – „обичам те“.

„Прости ми“

Много е важно партньорите да умеят да си прощават, да не таят в себе си злоба и обида един към друг. Двойките често спорят и се сърдят, понякога за глупости. Но когато той, независимо дали е бил прав в спора, ви казва „прости ми“, не го изпускайте – това е човекът! Днес такива са голяма рядкост.

„Нямам никакви тайни от теб“

Не всеки мъж е способен да се разкрие така и да сподели слабите си страни. Но ако обектът на вашите чувства споделя с вас най-съкровени неща, това е нещо много ценно.

„Наистина ми харесваш“

За някои мъже е трудно да произнесат фразата „обичам те“. Докато много по-лесно е да се каже „харесвам те“. Затова не се измъчвайте, ако половинката ви не бърза да се изхвърля със силни думи.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам