Връзка с по-възрастен мъж

Двойките с голяма възрастова разлика вече не са рядко явление и въпреки всичко, общественото мнение по въпроса не винаги е положително.

Виждайки на улицата един  възрастен и добре облечен мъж да държи за ръка красиво и добре сложено момиче, първата мисъл, която изниква в главата на човек, вероятно е, че тя е с него, защото е богат. Нека да спрем със стереотипите и да си представим,че любовта е навсякъде – защото наистина е така. За нея няма раса, години и религия.

Трябва да имате предвид някои неща, преди да започнете да се срещате с по-възръстен от вас мъж. Бъдете подготвени!

Той, вероятно, няма да изгаря от желание да се събира с компанията ви от „млади хора“ всяка вечер. Дори разликата в годините ви да е само 5, шансовете да предпочита да си ляга в 5 часа сутринта всеки уикенд са доста малки.

Той предпочита да си поръча уиски, отколкото водка с ябълка. Може да изпие няколко питиета на масата в ресторанта, но едва ли, колкото и да са те, ще се озове в нощния бар след това.

Възрастният ви партньор не е непременно зрял. Чували ли сте думите, че мъжете са вечни деца? Може да се окаже, че той все още обича да гледа комикси (и да ги събира) или понякога да играе видеоигри.

Ако започне връзка, той се отдава на 100% в нея. Плановете при него ще бъдат доста по-дългосрочни от вашите и във всеки един момент той ще вижда бъдещето с вас (надяваме се). По-рядко може да срещнете по-възрастен мъж, положително настроен към неангажиращите връзки, особено, ако до този момент все още не е имал семейство.

Знае точно какво иска в живота и не желае да се променя. Знаем, че характер се изгражда до определена възраст и също така се моделира само до едно време. Не си мислете, че ще успеете да промените партньора си коренно и знайте, че той няма намерение да става друг.

Със сигурност той носи в себе си доста емоционален багаж и най-вероятно има доста повече опит от вас. В това обаче има нещо положително – той знае точно как да се държи, какво трябва да дава и какво е редно да пожелае да получи от вас. Той ще успява да избегне предишни грешки от стари връзки, което е един плюс за вашата.

Той може да бъде „малко“ упорит и понякога тази упоритост да предизвиква раздразнение във вас… знаете какво имаме предвид. Със сигурност досегашният му живот е показал, че с някои неща компромиси не бива да се правят. Това пък може да научи и вас на нещо полезно.

По-добрър е в леглото. Има големи шансове, през годините да е експериментирал достатъчно, за да ви зашемети с интересно отношение и познания, на които преди не сте попадали.

И не забравяйте – подобно на хубавото вино, мъжете също стават по-добри с годините. Посивяващите коси и елегантните бръчици по лицето могат да се окажат доста привлекателни!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам