В Кумранските ръкописи е кодирано бъдещето на България

Според много учени Кумранските ръкописи са най-значимата археологическа находка досега. Ръкописите от Мъртво море представляват 981 текста, открити случайно от овчар в пещера през 1946г. в селището Кумран, Палестина.

Свитъците с текстове са датирани между III век пр. Хр. и I век, и представляват истинско съкровище за историята, религията и езикознанието, защото съдържат третият най-стар оцеля ръкопис на Стария Завет, плюс неканонични и небиблейски ръкописи, съдържащи необикновени и неподозирани неща за нашия свят.

За огромно съжаление много от свитъците са повредени, а при други са оцелели само части от тях.
Чрез модерните компютърни технологии, свитъците едва сега разкриха още от чудните си тайни!
Всеки от нас е чувал или прочел, че в древността, Земята е залята от потоп, ликвидирал почти всички живо. Потопът присъства в почти всички религии. Според християнската религия Ной е построил огромен кораб, в който спасява своето семейство и по два екземпляра от всеки животински вид. И днес легендата се потвърждава чрез Ноевия Ковчег.

Но не е било кораб, а огромна пирамида с идеални пропорции, предпазила обитателите си от водната стихия!
Скоро беше открита подводна пирамида с гигантски размери, намираща се между островите Терцейра и Сао Мигел в близост до португалския бряг. Според много алтернативни учени това именно е Ноевият ковчег!

Това всъщност е много малко! Разкодираха и друг свитък, който втрещи учените, в него се цитира и територията на България!

Този свитък се нарича „Библията на Нефилимите“ или „Библията на Пазителите“. Ръкописът датира от 300 г. пр. Хр. и разказва за Енох – дядото на Ной, който е пророк, дошъл на Земята от звездите.

Според ръкописа в дълбока древност на Земята кацнали ангели, които имали сексуални контакти със земните жени. И техните наследници били наречени Нефилими – огромни същества, хибриди между небесните обитатели и хората. Това се е случило в свещената земя. Едва сега се разбира, че свещената земя не е в близкия изток, а край древния град Кабиле.

Днес е село Кабиле, намиращо се в сърцето на България в близост до Ямбол!

Градът е възникнал в края на 2-рото хилядолетие пр.Хр. и е считан от археолозите за едно от най-ярките доказателства за величието на Тракийската цивилизация. Именно тази местност е била цитирана от древен анонимен автор като „най-важното място на планетата“, от там Пазителите са командвали света!

Новите разкрития в свитъците показват непознато до днес пророчество на Енох. Според което след „четирите луни“ свещената земя отново ще се превърне в център на Света!

Редица експерти смятат, че „четирите луни“ описват „лунна тетрада“! 4 лунни затъмнения, случващи се в период от една година. Това е познато като „кървавата луна“ и е безпрецедентно явление, което се случи през 2014 и 2015. Много религиозни водачи видяха пророчество за края на света, но може би това е знак за началото на нещо ново!

Това може би означава, че България най-после ще заеме достойното си място сред световните центрове. Ние българите знаем, че земята ни е свещена. Наши, а и доста международни учени доказаха, че най-старата цивилизация на планетата се е зародила именно тук, и тази нов информация за божествено /или извънземно/ присъствие никак не са случайни.

Известният пророк Петър Дънов е заявил, че България ще се превърне в „Новия Йерусалим“. Учителят многократно е казвал, че България е най-свещената земя на планетата ни.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам