Ужасяващи истории за клоуни

Съществуват много истории за клоуни, които са довели до различни ужасяващи събития. Някои от тях разказват за сигнал от жена, която съобщава на полицията, че в задния и двор стоят и не помръдват двама клоуни в продължение на три дни. Година по-късно мъж прогонва клоун в гората със заплахи за убийството му, а полицията неведнъж е разследвала заплахи от клоуни във Фейсбук, които предупреждават, че ще отвлекат децата от местните училища и градинки.

Вижте няколко от най-ужасяващите истории, свързани с клоуни:

Студеният клоун
На 26 май 1990 г., в 10:45 ч., В Уелингтън, Флорида, Марлен Уорън отворя вратата си и пред нея вижда клоун с нос, който държи букет от червени и бели цветя и два балона – единият украсен със снимка на Снежанка. Клоунът я прострелва в лицето и след два дни тя умира в болницата. Синът на Уорън вижда как клоунът бяга към колата си, изчезва и никога не е намерен. Съпругът на Уорън – Майкъл Уорън става основен заподозрян в престъплението. Полицията претърсва офиса му в автокъща, но не намира никакви доказателства.

Клоуни във Франция
През октомври 2014 г. полицията в Анже, средиземноморско пристанище в южната част на Франция, арестува 14 въоръжени шегаджии, преоблечени като клоуни, които са преследвали местните и са се смели маниакално. Клоуните са носили пистолети, ножове и бейзболни палки.
Същият месец човек, облечен като клоун, е арестуван в Монпелие, след като е пребил 35-годишен пешеходец с желязна щанга. Студент в Безансон, опитвайки се да се защити, отрязва ръка на клоун, държащ брадва. В Лиевин четирима фалшиви клоуни ужасяват учениците в училище с резачка. Тревожните гледки станали толкова чести, че град в Южна Франция стигна до забраната на клоунските костюми през ноември 2014 г.

През 80-те години САЩ са разтърсени от десетки съобщения за клоуни, които искат да отвличат деца. Учениците са преследвани до домевете им от група клоуни, каращи бели автобуси. Стигнало се и до ситуация, в която насилствено в бял бус са вкарани деца. Полицията се е намесила на време.

Полицейски служител през 2007 година е арестуван, след като е установено, че е пътувал в чужбина, за да насилва деца, облечен с костюм на клоун. Случаите, в които е насилвал са десетки, а най-накрая е направил самопризнание. Като педофил и полицай не издържа дълго в затвора. Той остава зад решетките само 38 дни и умира. Причините за смъртта не са изяснени.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам