Скандалната Мадона

Мадона

Поп Кралицата, родена под името Мадона Луиз Вероника Чиконе (16.08.1958 г. в Бей Сити, Мичигън) е дръзка, предизвикателна, скандална и мега успешна. Продажбите на албумите ѝ са оценени на стойност около 400 милиона долара.

МадонаПървият ѝ хит е „Everybody” – 1982 г., следва „Like a Virgin‘’ – 1984 г. Поведението и облеклото ѝ на концерти, особено за осемдесетте години на миналия век е изключително скандално, но затова пък кариерата ѝ разцъфтява.

Секси имиджът – къси поли, разкъсани тениски, дантелени сутиени, гумени гривни и изрисуваната бенка на горната устна я правят идол за милиони.

Има публикувани снимки в „Пентхаус“ и „Плейбой“.

През 1985 г се омъжва за актьора Шон Пен.

Всеизвестни са сблъсъците ѝ с Ватикана и Папата. Сингълът “Like A Prayer” е №1 в САЩ, Великобритния и цяла Европа. Клипът към песента е определян като „богохулен“ според Ватикана, заради смесица от еротика и католически символизъм.

МадонаСпоред списанието “Ролинг Стоун” музиката на Мадона е „Поп музика, която стои най-близо до изкуството“. Клипът към песента „Vogue” е определен като един от най-добрите клипове на всички времена, излъчен от MTV. Документалният филм „В легло с Мадона“ я представя като амбициозна, изискваща, пряма, секси и високо интелигентна.

Еротичната книга “Sex”, издадена през 1992 г. е с голи фотоси на Мадона и други известни личности. Мадона се е снимала в не малко филмови продукции, но с най-голям успех е мюзикълът „Евита“. Че е най-подходяща за ролята на Ева Перон, Мадона убеждава чрез писмо продуцента Алън Паркър. За ролята си печели Златен глобус за най-добра актриса.

Други известни нейни хитове са “Frozen“, ‘’Music”, “Hung Up“…

Има две деца – Лурдес Мария и Роко от брака си с Гай Ричи.

Дори на своите 59 години Мадона не изневерява на скандалния и предизвикателния си имидж.

Мадона Мадона Мадона


Снимки: fansshare.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам