Някои недостатъци на жените, които мъжете всъщност харесват

Всички жени понякога си мислим, че притежаваме недостатъци, които не се харесват на мъжете в живота ни. Въпреки многото дебати по темата кое е привлекателно и кое не – установено е, че всъщност мъжете харесват някои от нещата, които ние се опитваме да прикрием или отречем като част от нас.

 1. Апетит
  Повечето жени непрекъснато пресмятат калориите в храната си, редуват дни на детокс и такива за изкушения, но винаги, когато апетитът им е голям, се опитват да го потиснат или поне пред очите на партньора. Някак си, не е женствено да изядеш две чинии от вечерята, докато партньорът ти е изял само една.
  Не се притеснявайте, дами! Мъжете са изключително щастливи, когато виждат добрия ни апетит. Хапвайте си колкото ви е сладко и не се смущавайте, ако мъжът ви ви поглежда странно, докато се тъпчете – това не е упрек, а напротив – чувство на наслада у него.
 2. Женствени форми
  Не е страшно, ако сме качили няколко килограма в повече. Не си мислете, че човекът до вас ще спре да ви харесва и обича такива, каквито сте. Скорошни проучвания също установяват, че все повече се предпочитат по-закръглените жени от слабите и безформени. Ако не се чувствате добре в тялото си – погрижете се да свалите няколко килограма, но не го правете непременно, защото смятате, че вече не сте привлекателни за мъжа си.
 3. Бъдете себе си
  Противно на очакванията, че гримът и прическата ни правят по-красиви, нека си кажем, че от естественото по-хубаво няма. След като се събудите сутрин, вероятно, косата ви не е в най-добрия вид, но пък със сигурност е много приятно любимият ви мъж да ви гледа рошава отстрани. В това има чар, който и най-добрият фризьор не може да постигне. Пъпчиците по кожата ви също не са ужасяващи, както непременно си мислите, вярвайте ни, че половинсантиметровото покритие от фон дьо тен е доста по-стряскащо за някои мъже от естествения външен вид.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам