Наръчник за направа на перфектно селфи

По целия свят особено популярни са селфитата, които често пъти обаче се получават еднообразни и скучни. Ако наистина искате уникално селфи, трябва да прочетете нашите съвети по-долу.

Не, това не е шега, както се издават наръчници по кулинария, фитнес активности и успешни бизнес модели, така съществуват и такива за направата на перфектното селфи.

Поставете камерата над главата си. За да направите красива снимка, трябва да намерите правилния ъгъл. Снимките с камера, поставена над нивото на главата се получават добре винаги. За тези от вас, които харесват този ъгъл за снимки е намерено и друго реение – selfie stick.

С филтрите на Instagram можем да публикуваме много по-уникални и качествени снимки. Има много видове филтри и често се чудим кой точно да изберем. Ето един съвет: изберете черно-бяло или ретро стил, но не забравяйте: въпреки това трябва да се стараете да бъдете различни.

Можете да държите камерата с една или две ръце– Зависи разбира се от мястото на снимката и самата ситуация. Когато използвате двете си ръце, те ще образуват рамка. Когато пък използвате едната си ръка, тя може да се разтрепери или раздвижи и това може да съсипе снимките. Всъщност, няма значение как ще изберете да направите снимките, просто бъдете внимателни.

Снимайте главата и раменете си, бъдете смели – в повечето случаи единия профил при повечето хора е много по-красив от другия – изберете кой е вашият по-добър. Няма общи правила как да държим главата и раменете си, всеки трябва сам да разбере докъде и колко да снима.

Доброто осветление е от съществено значение, за да се направи великолепно, перфектно селфи. За да намерите правилната светлина, първо, дръжте телефона си пред лицето и се загледайте в себе си и светлините, а след това се завъртете надясно и отново се фокусирайте върху променящото се осветление. Направете пълно завъртане от 90 градуса. По този начин ще намерите със сигурност идеалните условия за осветление.

Всеки обича да купува и показва чисто новите си дрехи. Направете снимка с нова шапка, слънчеви очила, тениска и забележете, че хората ще забележат, че нещо е различно. Не се притеснявайте да показвате новите си неща.

Домашните любимци правят чудеса – сладко куче или котка може да отвлече вниманието от несъвършена прическа или липсата на грим. Домашните любимци могат да помогнат вашите селфита да бъдат по-интересни.

Не се притеснявайте да направите селфи на цялото си тяло. Няма проблем, ако тялото ви не е перфектно, с няколко трика, можете да го направите да изглежда така. Първо е важно да се гордеем с тялото си, независимо как изглежда то. На второ място, идеалният инструмент е огледало, на което да се заснемем в цял ръст. Пред огледалото играйте с ъглите, местете телефона наляво или надясно, правете експерименти.

Използвайте приложения за снимки! Има много приложения, които са добре познати. Покрийте петната по кожата си, избелете зъбите и като цяло направите снимките си по-добри. Не се страхувайте да използвате тези приложения, всички го правят.

Намерете любимата си поза – много е важно да намерите любимата си, уникална поза, в която се чувствате най-добре. Не я използвайте обаче всеки път, понякога я променяйте, защото хората ще се отегчат от вашите селфита.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам