методи за отслабване

Луксозни модели матраци на «Матраци ТЕД»

луксозни модели матраци ТЕД

Матраци ТЕД е дългогодишен лидер в сферата на практичните и първокласни матраци. Със своя усет за нови технологии, които успешно да внедри сред утвърдените стандарти за аксесоари за сън, фирмата успява да триумфира като водеща в своята индустрия още след първите си произведени бройки. Мислейки изцяло за удовлетвореността на клиента и издигайки комфорта по време на сън като свой култ и мисия, българската фирма винаги е предоставяла изгодни и надеждни продукти без никакви компромиси към качеството и издържливостта. Днес, а и винаги, ниските цени на матраци ТЕД са привличали клиентите, които все още не са се сблъсквали с моделите на фирмата. А веднъж вкусили насладата от това да спят върху уникалните матраци ТЕД, потребителите никога не ги заменят с други.

Още по-внушително е изобилието от различни дизайни и модели на предлаганите матраци. Можете да намерите както класически еднолицеви матраци ТЕД, така и страхотни предложения за двулицеви матраци ТЕД, като едновременно с това фирмата разполага с матраци ТЕД с пружина и матраци ТЕД без пружина. Всички матраци ТЕД са анатомични, а определени колекции от тях притежават и свойства като ортопедичност и ергономичност. В допълнение отскоро от матраци ТЕД започнаха да произвеждат и специални линии луксозни матраци, които да задоволят вкусовите предпочитания на най-претенциозните клиенти на пазара.

Луксозните матраци ТЕД се различават по няколко особености, които могат да се видят и с просто око още с влизането ви в магазина. Те имат специфичен, семпъл, а понякога и по-пищен дизайн, поради което и визията им сама по себе си е достатъчно луксозна, за да стане част от 5-звезден хотел или от вашата чисто нова разкошна и скъпа спалня. Наред с това луксозните матраци ТЕД са изработени от прецизно подбрани материали, които в 90% от случаите са изцяло екологично чисти. Най-често от матраци ТЕД избират кокосовата вложка и лековитото и антиалергично растение алое вера с антибактериални свойства за своите луксозни артикули. Що се касае до текстила, от матраци ТЕД не изневеряват на стила си и предпочитат 100% чистият памук. Някои от луксозните матраци на ТЕД обаче са от латекс – за да може и почитателите на тази материя да намерят това, което търсят в сериите на фирмата.

Последно, но не по важност, сребърните нишки са задължителна част от луксозната серия матраци ТЕД. Те са особено популярни напоследък на пазара с матраци и от ТЕД не са пропуснали да ги внедрят и в своите композиции от специални артикули.

Специалните функции за повече комфорт и удобство на луксозните модели матраци ТЕД са най-често свързани с премахването на напрежението или болезнени усещания в ставите и мускулатурата, както и осигуряване на двойна защита срещу бактерии, мухъл или икари. Такива матраци са особено ценени в страни с по-топъл климат, както и от хора със специални нужди или при избора на продукти за бебета и малки деца.

Безспорно линията от луксозни матраци ТЕД е вариант, който всеки един от вас би оценил и сметнал за отлично допълнение към очарователната си уютна спалня…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.