Какво никога да не казвате на жена?

Разхождате се с приятелката си, смеете се и сте щастливи. Изведнъж тя рязко променя настроението си и опитите ви да разберете какво се случва, се оказват неуспешни. В повечето случаи на въпроса „Какво има“, отговорът е „Нищо“.

Понякога мъжете казват несъзнателно думи, които жените приемат много насериозно и навътре. Всъщност силният пол не влага никакъв смисъл в тях и дори след 2 минути не помни какво е казал.

Най-аматьорската грешка на света – никога не казвай на жена какво ще и хареса или не. Независимо дали отивате на карти с приятели, при любовници, на стриптийз бар, трябва да я поканите. Тя трябва да ви каже,че не иска – не вие на нея.

В битката между свекърва и снаха, е нужно да сте пожарогасител, а не масло в огъня. Всяко едно сравнение на едната с другата ще ви излезе през носа.

Дебела, грозна, криви крака, облекло като на уличница – това са другите жени за вас. Колкото и да ви приканва половинката ви, да кажете, че друга жена е хубава- не го правете. Това е капан. Ако твърдите, че някоя друга „не е лоша“, си забивате автогол. Дори и хиляда пъти да сте казвали на половинката си, че е най-красивата жена на света – не казвайте нищо подобно за други.

Изглеждаш пълничка, защо не хванеш да се стегнеш малко? В случай, че искате да се грижи по-добре за тялото си, покажете пример. Започнете да ходите вие на фитнес. И не забравяйте – не е нужно да искате перфектно тяло от половинката си, ако коремът ви върви пред вас.

Най-добрата ви позиция за дрехите и е – неутрално подкрепяща. Единствено ако не се е облякла като лека жена – казвайте колко добре и стои всичко. Освен ако не целите да се преоблича още половин час и накрая вие да сте виновен за това.

После може да е късно. Жените искат сега и веднага. Без значение дали става дума за изхвърляне на боклук или любовни дейности. Всяко забавяне на изпълнението може да доведе до драма.

Това е женска работа – това би било изречено или от много глупав мъж или от такъв, който за първи път общува с жена. Няма проблем да си мислите, че миенето на чинии и чистенето са женска работа, но никога не си позволявайте да го изричате на глас.

Три пъти мисли, на четвъртия път говори – важи за доста ситуации, особено за тези с жените!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам