Как да изградим доверие във връзката си – съвети

За да имате добри и здрави взаимоотношения с партньора си, има много неща, които трябва да вземете под внимание. Доверието например е много важно. Без доверие, връзката е като месо без кости. То е в основата на всички дълготрайни и здрави връзки. Ще споделим с вас 7 начина, чрез които можете да подобрите или да изградите доверието във вашата връзка.

1. Първо и преди всичко е предсказуемостта, тя е основен фактор. Опитайте нови неща, разходка или вечеря на непознати места от време на време също са добра идея. Планирайте изненади за любимия си – това винаги е хубаво. Но хомогенността и стабилността са наложителни за поддържане на връзката.

2. Чувствата. Те не бива да се крият, винаги трябва да казвате на партньора си какво чувствате или мислите в даден момент – гняв, любов, безразличие – в каквато и да е ситуация. Не прикривайте когато сте тъжни, а му го кажете.

3. Никога не му казвайте, че е неспособен да направи нещо. Вместо това го насърчавайте да опитва, докато се получи. Томас Алва Едисън  не е изобретил електрическата крушка от първия път.

4. Избягвайте да имат тайни по между си. Имаме предвид сериозните тайни. Тайните пораждат съмнение и доверието се пропуква.

5. От време на време е хубаво да показвате на любимия си от какво се нуждаете. Така той ще е доволен, че имате нужда от него и това ще заздрави доверието помежду ви.

6. Казвайте „ Не” на някой прищевки на партньора си. Не е нужно да се съгласявате с всичко. Това ще вдъхне респект и доверие във връзката ви.

7. За да създадете доверие трябва да премахнете всичко, което пречи това да стане. Това само ще доведе до добро. Бъдете готови за въпроси и трудности. И след като всичко свърши, доверието ще е тук – помежду ви.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам