Как да бъдете модерни на плажа – 6 задължителни правила

Плажуването не е каквото беше. Ако смятате, че ще впечатлявате, без да сте се запознали с плажната мода – грешите. Тенденциите са навсякъде – на пясъка, във водата, под водата, в капанчето за цаца, в музиката от тонколоната, в питието, което консумирате, та дори и в последствията от питието.

Как да бъдете модерни на плажа? Ето някои задължителни неща:

море
Снимка: pxhere.com
  1. Пясъкът – той не е там, за да лежите на него единствено. Освен за направа на замъци, се използва и за фон на снимки. Протегнете краката си напред, кръстосайте ги, нека десният крак е върху левия, после леко ги разтворете, направете шпагат, ако сте добри в него и заснемайте от различен ъгъл. Ако не успявате сами – помолете някой друг да снима. Ако педикюрът ви е в тон с цвета на питието, поставено до краката, още по-добре.

  2. Стана дума за питието – важно е, разбира се. Минералната вода не е за предпочитане, през последните години се превърна в демоде. Тенденциите гласят, че е най-добре да консумирате коктейл, мента или джин с тоник, елегантно украсени от бармана с лимони, череши, захарни късчета, палми или листа от дървета. Така се привличат погледите. Ако все пак, тези напитки ви се виждат скъпи, може да консумирате и бира – наливна, в кенче или галон.

  3. Гримът – съветваме ви да изберете тежък вечерен грим, тъй като по-лекият такъв е възможно да не се забелязва добре. На плажа всеки носи слънчеви очила, а те понякога замъгляват погледа.
    Важно: дори да използвате водоустойчиви продукти, те така или иначе ще се разтекат след като влезете във водата. По-добрият вариант е да използвате по-евтини и нормални и след всяко излизане от морето да се гримирате отново. Ако ви е неудобно да го правите пред погледите на останалите, платете два лева за тоалетна и го направете вътре.

  4. Колонка за музика – ако не разполагате с такава, вземете касетофон. Големите еднометрови колони са труднопреносими, така че по-добре изберете по-умален вариант, просто надупчете музиката докрай. Всички са на плажа, за да се наслаждават на вкусовете за музика на останалите.

  1. Горнище на бански костюм – обикновените триъгълници излезнаха от мода преди много години. Закупете своя бански като го избирате много внимателно. Трябва да има дебели подплънки и възможност за пристягане, за да изглеждат гърдите ви видими, а ако и по принцип са видими – тогава, за да изглеждат огромни. Не се притеснявайте, отстрани никой няма да забележи пристягането на гърба и на врата и червено-сините следи от връзките, които спират кръвта ви.

  2. Джапанки, шапка и кърпа – след банския, това са нещата, които показват най-детайлно финансовото ви положение и вашия вкус.Изберете джапанки с животински елементи или окраски като пера или козина от животно. Шапката нека бъде с огромна периферия – освен да ви предпазва от слънцето, ще предпази и вас от погледите на останалите, защото лицето ви няма да е разпознаваемо. Кърпата освен да е красива, трябва да е и маркова – не се безпокойте, репликите на Версаче и Гучи са на достъпни цени.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам