Четири пагубни грешки в любовта

В училище и университета не ни учат как успешно да излизаме на срещи, как да се държим достойно с човека, в когото сме влюбени и как да избягваме неприятните ситуации в отношенията ни. Всички знаем, че най-доброто училище си остава животът и личният опит.

Представяме ви 4 пагубни грешки в любовта, които не бива да допускате.

1. Не се появявайте „случайно“ на място, на което знаете, че ще бъде обект на чувствата ви.
За вас може и да изглежда нещо напълно невинно и да ви кара да си мислите, че е закачливо и сладко, но истината е, че това е ход, който ви кара да изглеждате силно отчаяни, дори плашещи и обсебващи Не го правете за нищо на света, ако не искате да отблъснете отсрещната страна завинаги.

2. Не правете секс с колега/не се обвързвайте с него.
Колкото и да сте влюбени, не си позволявайте да спите/да се впуснете в афера с човек, с когото делите едно работно място. Колегите ще разберат и в никакъв случай няма да гледат на вас по същия начин. Освен, че ще пострада репутацията ви, възможно е да застрашите служебната си позиция и да станете жертва на хиляди клюки. Още повече, ако нещата помежду ви не потръгнат, това ще предизвика излишни проблеми.

3. Не бъдете този, който винаги се обажда пръв.
Защо трябва да вършите цялата работа? Оставете другият да направи първата крачка. Не става въпрос за „преследването“ а за грижата за самите вас и вашето лично време. Те трябва да са на първо място, за да излъчвате нужната увереност. Животът не се върти около вашето романтично увлечение и не бива да се вкопчвате във виновника за него, за да не се получи обратен ефект.

4. Не заплашвайте да си тръгнете само защото сте се скарали.
Оценявайте връзката си и времето с вашия човек повече от това. Всички се карат. Заплахата да напуснете връзката си е лесна забележка, която всеки прави в даден момент, но това не е здравословно. В края на краищата, връщането след скандала ще ви причини повече вреда и ситуацията може да се повтори.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам