Какво правят жените скришом и когато са сами?

Както мъжете, така и жените „остават на тъмно“ за голяма част от нещата, които правят в ежедневието си. За някои от тях предполагаме всички, но за други не сме си и помисляли. Какво прави жената скришом и за кои неща, навярно, никога няма да си признае?

 1. Непременно се качва на кантара, когато няма никой вкъщи. Ако я попиташ колко килограма е, ще ти каже, че скоро не се е мерила и няма желание да го прави. Дори да е понапълняла мъничко, много е вероятно на вечеря да изяде отново половиния хладилник, защото диета се започва винаги от понеделник (другата седмица).
 2. Прави няколко обиколки гола пред огледалото в банята, за да разбере как изглежда отстрани. Винаги обаче е близо до вратата, за да е нащрек да не би някой да реши да влезе точно в този момент. Дори да я хванеш– оправдание за това защо се разхожда в този вид – винаги ще се намери, колкото понякога и налудничаво да звучи то.

  жени
  Илюстрация: Сали Никсън
 3. Ако случайно си забравил мобилния си вкъщи, половинката ти непременно ще измери градусите, под които е поставен, ще запомни и заснеме точното място, където се намира телефона и едва тогава ще го вземе, за да го провери. Със сигурност няма да и стигне да погледне чатовете, а ще се порови и в хронологията. След това отново ще го постави точно където трябва, сякаш никога не е докосван, а и как да е докосван – тя изобщо не е забелязала, че телефонът е там, нищо че стои на холната маса пред очите и.
 4. Пуска си порно от чисто любопитство. На втората минута не издържа, гаси го и се чуди какво толкова му харесват мъжете?! Ако я попиташ обаче дали е гледала скоро такива филми, ще ти каже, че не го е правила от години, не харесва подобни изпълнения и никак не е любопитна, ама изобщо даже!
 5. Пише ти романтични смс-и, докато е възседнала тоалетната чиния. Все пак, местополжението не винаги е от значение, по-важен е смисълът на написаното, нали?
 6. Симулира оргазъм, а после те уверява, че само с теб не и се е случвало. Не смята за правилно да се преструва, когато можете да говорите спокойно на тази тема, а и няма смисъл от лъжи. Хайде, моля ти се…
 7. Тя не просто се къпе под душа – а и пее, пишка и си води монолози. Мислеше си, че само ти го правиш? Ами не. Освен това, жените не чистят канала много често.  Не че ги мързи (добре де, само малко), но чистенето на канала е наистина най-мръсната работа. Само като си помислят каква топка е заформила косата им, започва да им се повдига.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност като деактивирахме полето за въвеждане на имейл и записването на IP.

Без излишен спам